2018. sze 04.

Üzenet elrejtve

írta: kovadi
Üzenet elrejtve

Valóban ez a módja?

Biztosan sokan ismeritek a Vibert. Még többen használjátok és ha jól sejtem azt is tudjátok, hogy egyes üzenetváltásokat el lehet rejteni.

Megadsz egy 4 jegyű PIN-t és már kész is. Ilyen egyszerű. Ilyen könnyen flörtölhetsz is. A gyártó jóváhagyásával.
…és szerintetek kik használják ezt a funkciót? Szinglik? Egészséges párkapcsolatban élők? Házasok akik kitartanak a másik mellett?

image.jpg

Valóban itt tart a társadalmunk? Eszközöket gyártunk amelyek elősegítik a félrelépést? Ja, hogy a flört nem félrelépés? Akkor miért kell elrejteni? Akkor miért van bűntudatod közben/utána? És ha ez egy storeból letölthető alkalmazás akkor rendben van? Szentesíti a dolgot? Meg sem történik?

Kilépsz a lakásból, megnyitod, beírod a kódot, ami vagy random vagy egy előre meghatározott – csak a párom ki ne találja – típusú. Aztán folytatódhat az este félbehagyott csevegés. Képek, zenék, videók, cikkek. Felületes témák, ,,small talk”, mély beszélgetések, panaszok, harag, düh, vágy, szex.
Egy másik világ, segít elfelejteni amiben élsz, mintha az nem is létezne.
Más ember vagy,elmondhatsz bármit. Nincs veszekedés, nincsenek szürke hétköznapok, nincs gyereknevelés, főzés, takarítás, anyós-após. Igazából felelősség sincs. Csak a bűntudat, ami igazolva van...mert ez csak egy alkalmazás…

Szólj hozzá