2019. feb 26.

Karma Te vagy?

írta: kovadi
Karma Te vagy?

Tudod, nagyon érdekes amikor elér az érzés...

Nem sejted miért, mikor és hogyan fog megtörténni, csak megtörténik. Szinte észrevétlenül.

bad-day.png

Az egyik pillanatban még boldogan, szinte öntudatlanul éled az életed a következőben pedig csak kapkodod a levegőt a stressztől, feszültségtől meggyötörten. Majd ezek után még beázik a fürdő is fentről, ömlik a víz. Nem hiszed el..megint valami..megint Veled. 

Karma Te vagy? - Kérded. Ha igen, akkor baszódj meg. Már bocsánat. Próbálsz normális életet élni, jól élni. Felelősséget vállalni a munkádért, magánéletedért. Teljesíteni a hétköznapi feladatokat, pihenni hétvégén. Nyilván néha iszol a haverokkal, belefér. 

Na de ez? Megint? Mit üzen? Ha nem a karma akkor ki? 

Mégsem úgy csinálod ahogy kellene? Kétségbeesel. Talán érzed is, hogy amit csinálsz nem kifizetődő. Nem kellene folytatni, hiszen lehet, hogy pont ezért érkezik minden egyszerre. 

Ja a minap felkelsz, mit érzel? Begyullad a kibaszott füled..igen. Hallójárat gyulladás. Az orvos kimondhatatlan latin szavakkal dobálózik asszisztensének miközben turkál a füledben. Te attól félsz holnapra megsüketülsz..hiszen a Karmádban akár ez is benne lehet. Miért ne? Kitudja már...felír valami fülcsepp receptet. Napi 2 alkalommal. Jó de azért nem lesz ez sok? Egyszer is bőven fárasztó berúgni, még ha tényleg mélyen is van az ember...

 

 

Szólj hozzá